Vill du sälja dina produkter i Säffle Saluhall?

Ansök om medlemskap nu, styrelsen för Säfflesmaker kommer behandla din ansökan och kontakta dig när beslut tagits i ärendet. 

Du kommer efter godkännande få lämna en produktförsäkran och tilldelas eankoder för dina produkter om du inte har det sedan tidigare. 

Säfflesmaker ekf.  beslutar om årlig medlemasavgift. 

Utöver medlemsavgift kommer butiksavgift tas utfrån vilket utrymme dina produkter kräver, om dina produkter behöver kyl eller frys påverkar också priset. Grundavgiften är 500kr/mån och 12% på nettoförsäljning.

Regler för producenter

  1. Producent ska vara registrerat för moms
  2. Förädlade produkter ska ha innehållsförteckning, om inte på produkten så ska den finns dokumenterad i Saluhallen.

  3. Produkt ska vara lokal eller närproducerad (Närproducerad =Dalsland och Värmland)

  4. Producenten ansvarar för att produkten är producerad enligt gällande lagar och förordningar och att produktionen är registrerad på miljönämnden i hemkommunen. 

Detta är några av reglerna som gäller för producenter, när ni anmält intresse kommer vi maila över ansökan och vilka regler som gäller för dig som producent i Saluhallen. 

Producenterna bakom Säfflesmaker och Saluhallen

Källsbäck Gård, Värmlandsodlarna, Öxnevåls Gård, Torsbols Mat och Hantverk, Klässbols konfektyr, Sjöviks Hjortfarm, Luröbåten Örnvalds Fisk & turism, Dalslands struts, Toverud mathantverk, Tingvalla hantverks AB, Torfolk Gård AB, Ridgedale Farm AB,
Åshammar Trädgård, Stinas Gårdsbutik, Brukets Godaste, Enebackens Musteri, Sockerslottet, Ullibruk.

Vi har dock plats för många fler.

Vi planerar under 2020 ha temakvällar där vi bjuder in producenter att berätta om sin produkt och produktion, vi kommer också bilda en kundklubb vars medlemmar bjuds in att delta på dessa temakvällar. Vi vill tillsammans med er producenter skapa ett engagemang kring våra produkter och producenter.

Saluhallen i Säffle är ingen vanlig butik, vi är en gårdsbutik mitt i stan. Bli en del av den du också.

Ansök om medlemskap här!

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här, för att behandla din ansökan. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.